lauantai 5. helmikuuta 2011

Pientä pintaremonttiaTässä tämän hetkinen remonttikohteemme. Suihku ja sauna. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Pienellä pintaremontilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Kun ostimme tämän talon 2008, kaikki huoneet näyttivät yhtä rapistuneelta kuin nämäkin. Näimme sen mahdollisuutena emmekä uhkana. Tämä on kuitenkin terve ja hengittävä hirsitalo. Kyllähän niitä epäilijöitä tälle tielle on mahtunut, mutta me itse ja isämme uskoimme vahvasti tähän. Ollaan saatu tehtyä tästä kodista juuri sellainen kun ollaan haluttu. Näistä kuvista ei ole kuin suunta ylöspäin. Tervetuloa remonttiin mukaan. Tilannekatsausta on tulossa varmasti lisää.
Villasukka

9 kommenttia:

 1. No tätä on kyllä mukava jäädä seuraamaan. Onhan teillä tosiaan tuossa hommaa, mutta uskon, että hyvä tulee!

  VastaaPoista
 2. Eihän näissä kuvissa mitään pelottävää tai kauheaa ole. Vanhaa pintaa, mutta onhan siellä uuttakin joukossa. Jos näyttäisit homeseiniä tms. voisi jo puistattaa! =)

  Mielenkiinnolla odotan postauksia rempan etenemisestä!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Näyttää tutulta. Meidän torppa oli aikoinaan pesuhuoneen ja saunan osalta ihan samassa kunnossa. Lisätään päälle vielä muovia seiniin ja lattiaan.. vähän lattianpiikkausta, uudet kurat (näin alan slangia lainatakseni) ja muut tykötarpeet ja hieno tuli. Niin tulee teidänkin! Vaikeinta se laattojen valinta ;P
  Tsemppiä ja joo kiitos lisää remppajuttuja!

  VastaaPoista
 4. Ei minustakaan, siis ole mitään pelottavaa. Vanhat talot ovat niin terveitä ja hyvin tehtyjä. Luulenpa, että tuolla on kovinkin makoisat löylyt.

  VastaaPoista
 5. Minäkin puhuin tänään saunaremontista. Tai oikeastaan saunan purkamisesta, vaikka se on alle 10 vuotta vanha. Haluaisin tilalle kylpyammeen ja ulkosaunan. Saapa nähdä...!
  Suunnitteleminen on kivaa!

  VastaaPoista
 6. Mielelläni seuraan remonttianne, kiitos kutsusta :)

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Miia: Kyllä tästä varmasti hyvä vielä tulee :)

  Nonna: Hyvä etten onnistunut säikäyttämään vaikka luulinkin niin.

  RuusuLiisa: Sait kuulostamaan sen niin helpolta ;). Sauna tiedetään jo millainen me siitä halutaan. Pari vuotta sitten oli Huvilassa ja Huussissa sellainen. Lisää siitä myöhemmin. Mutta ne laatat. Ei ole minkäänlaista ajatustakaan niistä. Harvemmin se meillä niin menee, etten vieläkään tiedä mitä halauan siltä.

  Kirjailijatar: Hyvä, ettet sinäkään säikähtänyt :). Hyvät löylyt siellä sai jo ennen remonttiakin. Nyt on vain päivityksen aika.

  Annika: Suunnittelu vaihe on aina mukavaa. Jännityksellä seuraan miten teillä suunnitelmat etenevät :)

  Kesäkukka: Kiva kun tulet mukaan remonttimatkalle :) Tsemppiä todella tarvitaan.

  VastaaPoista
 8. Vanha sauna mutta varmasti hyvä tulee ja puukiuas on aina sitä jotakin.Meinaatteko ottaa sähkö vai puukiukaan vai jopa molemmat?
  Varmasti saunasta hyvä tulee ja oi sitä oloa sitten kun sauna on valmia ja ensikylpy edessä.
  Itse en ole remonttihenkinen ihminen mutta arvostan niitä joilla intoa riittää ja monilla tutuila on isojakin projekteja teon alla.
  Muuten välikommenttina et elämä on ihanaa vaikka nyt sairastellaankin mut aika hyvä tyyppi on sairastaan.
  E

  VastaaPoista
 9. E: Varmasti hyvä siitä tulee aikanaan. Puukiuas otetaan niinkuin tähänkin asti on ollut. Ihana kuulla, että teillä menee hyvin vaikka hän onkin sairastellut. Elämä on varmasti juuri nyt elämänmakuista ja onnellista.

  VastaaPoista