sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lontoon tuomisia


1. Käsityöläisten ja nuorten suunnittelijoitten markkinoilta iso huivi. Tässä tämä huivi on puoliksi. Toisessa päässä on sama kuvio. Tämä on aivan ihana kiertää monta kertaa kaulan ympärille tai laittaa hartioita lämmittämään.

2. Nämä kaikki taulut ovat samoilta käsityöläisten markkinoilta. Nämä 3 pientä taulua ovat valokuvia jotka on liimattu puu"palasten" päälle . Juliste You look amazing samoilta markkinoilta. Ostin kehykset siihen tällä viikolla Kodin Ykkösen alennuspöydästä. Yleensä taulun kehystäminen ja ripustaminen seinään kestää meillä kevyesti puolesta vuodesta vuoteen. Nyt saatiin kerrankin heti aikaiseksi.


3. Tässä meidän Anton apina. Aikaisemmissa teksteissä oli kuvaakin tekijästä. Tämä on siis sukasta tehty (ihan uusista sukista ei käytetyistä tehty :D ). Tämä löytyi Greenwich market.


4. Ihana luomupuuvillasta tehty body murumurmelille käsityöläisten markkinoilta. Ja Anton apina se tässäkin kuvassa luurailee.


5. Portobello Roadin markkinoilta lastenhuoneeseen ihana nukkumatti metallitaulu.


6. Innostuin vähän Harrodsilla sekä lentoasemalla heidän liikkeessään. Juu.u olen heikkona metallipurkkeihin.

Tässä osa löydöistämme. Keskustelimme mieheni kanssa tänään siitä mikä on parasta matkustamisessa. Olimme yhtä mieltä siitä, että kaikkein ihaninta on mennä sinne missä käyvät paikallisetkin. Seurata heidän arkeaan ja menoaan. Istua kahviloissa ja ravintoloissa, nauttien seuraamalla ohikulkijoita. Syödä paikallisia ruokia. Koluta markkinoita missä on paikallisia käsityöläisiä. Käydä kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä. Ihastella näyteikkunoita.
Kyllä pakolliset nähtävyydetkin on koluttava, mutta aikaa ei niille halua liikaa suoda.

Tässä Lontoon reportaasi nyt oli. Kiva kun olit matkalla mukana.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. moi!
  Vaikuttaa varsin onnistunelta matkalta.Varsinkin käsityötori.-Itse tykkään ostaa itse tehtyjä juttuja ja ne on monesti jotenkin tosi hienoja.Nyt on varmasti taas intoa jatkaa saunaremonttia.Olen kirjoituksia yrittänyt kommentoida mut syystä tai toisesta en siinä aina onnistu.Jospa nyt kuitenkin...
  E
  E

  VastaaPoista
 2. E: Matka oli kyllä ihana. Remontti jatkukoon :) Onpa outoa, että sinulle on taas käynyt niin, ettet ole pystynyt kommentoimaan tänne :/. Itse olen saanut huonosto ladattua kuvia tänne viime aikoina. En tiedä missä mahtaa mätätä. Kurjaa kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. Voipi olla että vika löytyy ihan siitä että en osaa ohjelmaa kunnolla käyttää. Joskus joku virhe sattuu niin sitten kommentti jää menemättä, mutta pitää sitten aina uudelleen yrittää
  E

  VastaaPoista