sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tule jo pikkuinen

Murulle tilattiin Gredelin:in nettiputiikista ekologinen vauvan peitto. Tässä vähän tietoa siitä. Teksti kopioitu Gredelin:in sivuilta.

Kapok on 100% ekologinen materiaali. Valmistusprosessissa ei ole käytetty lainkaan lisäaineita, väriaineita, kemikaaleja tai torjunta-aineita. Kapokpuu kasvaa sademetsissä Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Kapokin sato korjataan vuosi toisensa jälkeen kaatamatta puita. Samaa kapoktäytteistä täkkiä voidaan käyttää sekä talvella että kesällä, koska materiaali mukautuu eri lämpötiloihin. Kapokkuidut ovat onttoja ja koostuvat 80 %:sti ilmasta. Kapokkuidut ovat myös hyvin kestäviä. Pölypunkit ja bakteerit eivät elä kapokissa. Koska kapok ei ime kosteutta tuntuvat kapoktäytteiset täkit ja tyynyt aina mukavan kuivilta, pehmeiltä ja lämpimiltä. Voidaan pestä 60 asteessa, rumpukuivaus tennispallojen kanssa. Koska kapokissa ei elä pölypunkit, tarvitsee tuote pestä harvoin.Tämä neiti sitten taas ostettiin joululahjaksi murulle. Tottakai muruakin oli muistettava jouluna. Hän on niin vahvasti ajatuksissa jo mukana elämässämme. Tämä on tällainen nukke, että jos on pieni nuhanenä niin neiti vaan mikroon ja lämmittämään kainaloon. Näitä tyttöystäviä voi etsiä www.huvinvuoksi.com sivuilta.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Kyllä nyt on pienen hyvä saapua, kun on noin ihania juttuja odottamassa! Täällä jännitellään mukana!

  Mukavaa helmikuista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Nonna: Ei voida itsellemme mitään. Ollaan kovin malttamattomia :). Mukanakulkeminen on tärkeää. Mukavaa viikonalkua sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Tuo nukke on ihan syötävän suloinen. Haluan omaan kainaloon tuollaisen :)

  VastaaPoista
 4. Kirjailijatar: Niin onkin. Se on kyllä ihana omassa kainalossakin lämmittämässä.

  VastaaPoista