keskiviikko 16. helmikuuta 2011

London part oneMatka oli kerrassaan mukava ja rentouttava. Aika vaan juoksi liian nopeasti viidessä päivässä. Ensi kerralle jäi vielä paljon nähtävää ja koettavaa. Tavarat kun saimme heitetyksi hotellille
riensimme 4 nälkäistä ensimmäiseksi syömään pubiin. Hintalaatu suhde on kyllä mainittavan arvoinen asia ruoasta pubeissa. Ensimmäisenä päivänä ehditiin myös kiertelemään Lontoon sateisilla kaduilla. Käytiin Harrodsilla WOW, ihan mitä keksiä saattaa sitä varmasti sieltä löytyy. Näyteikkunat olivat upeita. Pohjakerrokseen oli tehty muistomerkki Dianalle ja Dodille. Illan pimeydessä kävimme ihmettelemässä Piccadilly Circuksen mainostauluja. Ilma vaihteli joka päivä moneen otteeseen. Milloin satoi, tuuli, aurinko pilkahteli, mutta pilvistä kuitenkin oli suurimmaksi osaksi. Noin 10 astetta oli lämmintä, joten tuntuihan se jo melkein helteeltä näiden paukkupakkasten keskellä.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Vaihtelu virkistää aivan varmasti! Tervtuloa tänne pakkasen keskelle takaisin!

  VastaaPoista
 2. London, london.. En oo ikinä käynyt (ei tee edes mieli?), mutta joskus varmaan pitäisi. :)

  VastaaPoista
 3. Nonna: Matkustaminen on mukavaa. Aina vaan kun on tilaisuus/rahaa niin lähdetään reissuun. Mukava oli silti tulla kotiinkin takaisin. Omaan sänkyyn nukkumaan :)

  Teija: Jännä juttu, mut ei ole ennen munkaan tehnyt mieli sinne mennä. Mikäköhän niin? On niin paljon paikkoja johon on halunnut mieluummin lähteä, mutta kyllä kannatti ja varmasti mennään joskus vielä uudestaankin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että reissu oli onnistunut :)
  Ja varmasti mukavaa päästä pakkasista pois.

  VastaaPoista
 5. Hei, hienoja matkakuvia! Samoissa paikoissa mäkin n.15vuotta sitten vierailin ja voisin käydä toistekin. Täällä muuten luetaan ahkerasti sitä Etsi 1000 ja yksi asiaa-kirjaa ;)Haleja!

  VastaaPoista
 6. Kesäkukka: Hetkeksi aikaa oli kiva päästä pois täältä pakkasen keskeltä. Matka oli tosi mukava.

  Anonyymi: Varmasti on tämäkin kyläpahanen :D muuttunut 15 vuodessa. Suosittelen uudelleen vierailua ehdottomasti. Meilläkin jäi vielä tosi paljon nähtävää ja koettavaa. Ihanaa kun kirjoitit tänne. Kiva, että kirja on mieleinen. Hetki kesti ennenkuin raksutti :)

  VastaaPoista