sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tänään



* on nukuttu pitkään
* käyty siivoamassa kirpparipöytää
* saatu erinomainen viikko tilitys kirpparilta
* oleiltu ihanien ystävien kanssa ja nautittu ystävän 40-vuotis kakkua
* naurettu Late lammasta, se on ihan mielettömän hauska
* pelattu pöytäjääkiekkoa ja kannustettu hurraa huudoin sekä asiaankuuluvien laulujen
* käperrytty sohvalle Idols studioon

Helmikuun kalenterikuva on melkein unohtunut. Onneksi vielä ehtisin. Ei muuta kuin kaikki hiihtämään.
Lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille :)
Mukavaa sunnuntai iltaa.
Villasukka

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hämmentynyt ja kiitollinen






Matkamme aikana meille oli tullut postin ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Voi sitä tunnetta kun avasimme sen. Ihana lukijani Anna on tehnyt tämän upean bambuisen kylpypyyhkeen meidän murumurmelille. Kyyneleet valuivat poskilleni lukiessani korttia sen mukana. Kuinka ihania ihmisiä oikein onkaan olemassa. Aivan uskomatonta. Hän on aivan uskomattoman upea, ihana ja suurisydäminen ihminen. Tiesin, että jotain oli tulossa, koska hän pyysi lupaa saada tehdä jotain murusellemme. Mitään näin ihanaa en uskonut olevan tulossa. Kiitos Anna sinulle. Kovasti odotamme käyttäjää tälle täällä. Pian saisi tulla, jotta saisimme käärittyä pienokaisen tuon pehmeän ja lämpimän pyyhkeen sisälle kylvyn jälkeen.

Kävin tänään eräässä käsityöliikkeessä. Sormiani kihelmöi ostaa alumiinista tehty sydän koru johon oli kirjoitettu teksti ÄITI. Voi kunpa olisinkin voinut ostaa sen ja kulkea rinta rottingilla julistaakseni olevani ÄITI. Tämä tyhjä tunne on niin raastavaa. No vielä jonain päivänä...
Villasukka

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Lontoon tuomisia


1. Käsityöläisten ja nuorten suunnittelijoitten markkinoilta iso huivi. Tässä tämä huivi on puoliksi. Toisessa päässä on sama kuvio. Tämä on aivan ihana kiertää monta kertaa kaulan ympärille tai laittaa hartioita lämmittämään.

2. Nämä kaikki taulut ovat samoilta käsityöläisten markkinoilta. Nämä 3 pientä taulua ovat valokuvia jotka on liimattu puu"palasten" päälle . Juliste You look amazing samoilta markkinoilta. Ostin kehykset siihen tällä viikolla Kodin Ykkösen alennuspöydästä. Yleensä taulun kehystäminen ja ripustaminen seinään kestää meillä kevyesti puolesta vuodesta vuoteen. Nyt saatiin kerrankin heti aikaiseksi.


3. Tässä meidän Anton apina. Aikaisemmissa teksteissä oli kuvaakin tekijästä. Tämä on siis sukasta tehty (ihan uusista sukista ei käytetyistä tehty :D ). Tämä löytyi Greenwich market.


4. Ihana luomupuuvillasta tehty body murumurmelille käsityöläisten markkinoilta. Ja Anton apina se tässäkin kuvassa luurailee.


5. Portobello Roadin markkinoilta lastenhuoneeseen ihana nukkumatti metallitaulu.


6. Innostuin vähän Harrodsilla sekä lentoasemalla heidän liikkeessään. Juu.u olen heikkona metallipurkkeihin.

Tässä osa löydöistämme. Keskustelimme mieheni kanssa tänään siitä mikä on parasta matkustamisessa. Olimme yhtä mieltä siitä, että kaikkein ihaninta on mennä sinne missä käyvät paikallisetkin. Seurata heidän arkeaan ja menoaan. Istua kahviloissa ja ravintoloissa, nauttien seuraamalla ohikulkijoita. Syödä paikallisia ruokia. Koluta markkinoita missä on paikallisia käsityöläisiä. Käydä kirpputoreilla ja antiikkiliikkeissä. Ihastella näyteikkunoita.
Kyllä pakolliset nähtävyydetkin on koluttava, mutta aikaa ei niille halua liikaa suoda.

Tässä Lontoon reportaasi nyt oli. Kiva kun olit matkalla mukana.
Villasukka

lauantai 19. helmikuuta 2011

London part four


1. Luomukahvila jossa leivokset tehty spelttijauhoista. Sisustus oli aivan ihanan rosoinen.


2. Portobello Road markkinat. Muutama muukin oli liikkeellä.


3. Samat markkinat kuin edellisessäkin kuvassa.


4. Hyde Park


5. Metro kartta


6. Katu jolla hotellimme sijaitsi.

Mukavaa lauantain jatkoa!
viluinen Villasukka

perjantai 18. helmikuuta 2011

London part three


1. London Bridge is falling down falling down.


2. Upeat ruoka- ja kukkamarkkinat.


3. NAM!


4. NAM NAM!


5. NAMSKIS NAMSKIS.


6. Kauniita.


7. Korttiteline Big Benin liepeiltä. Siellä kuningatar ja edesmennyt ihana Prinsessa sulassa sovussa vierekkäin.


8. Westminster Abbey. Täällä sanotaan tahdon ison kaavan mukaan 29.4.2011


9. Godivan suklaakauppa. Nuori mies kuvasi näyteikkunassa mansikoita tyttöystävälleen ja kertoi samalla minulle, että mansikat ovat kuulemma niin herkullisia, että nautiskelevat niillä usein. Tyttöystävä oli matkoilla parasta aikaa joten mies saa herätettyä näin ikävän tunteen suuremmaksi. Tarina oli niin liikuttavan ihana, että pakkohan kauppaan oli meidänkin tepastella ja ostaa näitä suklaamansikoita.

PS. Mansikat olivat taivaallisen hyviä.
Villasukka

torstai 17. helmikuuta 2011

London part two


1. Greenwich market
Ihanat käsityöläisten markkinat.


2. Samoilta markkinoilta ostettiin sukasta tehty apina murumurmelille. Tekijä oli aivan ihastuttava.


3. Kauniita käsintehtyjä saippuoita. Yksi oli tuotava kotiin asti ja tottakai heti käyttöön.


4. Kahvila pyörillä.


5. Lounaspaikkana fish and chips ravintola. Asiaankuuluva Smegin jääkaappi nurkassa :D.


6. Greenwich nolla pituuspiirin maisemia.


7. Pörssikeskus pilvenpiirtäjineen.


8. Se kuuluisa tube.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

London part one











Matka oli kerrassaan mukava ja rentouttava. Aika vaan juoksi liian nopeasti viidessä päivässä. Ensi kerralle jäi vielä paljon nähtävää ja koettavaa. Tavarat kun saimme heitetyksi hotellille
riensimme 4 nälkäistä ensimmäiseksi syömään pubiin. Hintalaatu suhde on kyllä mainittavan arvoinen asia ruoasta pubeissa. Ensimmäisenä päivänä ehditiin myös kiertelemään Lontoon sateisilla kaduilla. Käytiin Harrodsilla WOW, ihan mitä keksiä saattaa sitä varmasti sieltä löytyy. Näyteikkunat olivat upeita. Pohjakerrokseen oli tehty muistomerkki Dianalle ja Dodille. Illan pimeydessä kävimme ihmettelemässä Piccadilly Circuksen mainostauluja. Ilma vaihteli joka päivä moneen otteeseen. Milloin satoi, tuuli, aurinko pilkahteli, mutta pilvistä kuitenkin oli suurimmaksi osaksi. Noin 10 astetta oli lämmintä, joten tuntuihan se jo melkein helteeltä näiden paukkupakkasten keskellä.
Villasukka

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lontoo



Nää lähtee nyt lomalle nautiskelemaan Lontoosta.
Halipatsuippa!
Villasukka

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tule jo pikkuinen





Murulle tilattiin Gredelin:in nettiputiikista ekologinen vauvan peitto. Tässä vähän tietoa siitä. Teksti kopioitu Gredelin:in sivuilta.

Kapok on 100% ekologinen materiaali. Valmistusprosessissa ei ole käytetty lainkaan lisäaineita, väriaineita, kemikaaleja tai torjunta-aineita. Kapokpuu kasvaa sademetsissä Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Kapokin sato korjataan vuosi toisensa jälkeen kaatamatta puita. Samaa kapoktäytteistä täkkiä voidaan käyttää sekä talvella että kesällä, koska materiaali mukautuu eri lämpötiloihin. Kapokkuidut ovat onttoja ja koostuvat 80 %:sti ilmasta. Kapokkuidut ovat myös hyvin kestäviä. Pölypunkit ja bakteerit eivät elä kapokissa. Koska kapok ei ime kosteutta tuntuvat kapoktäytteiset täkit ja tyynyt aina mukavan kuivilta, pehmeiltä ja lämpimiltä. Voidaan pestä 60 asteessa, rumpukuivaus tennispallojen kanssa. Koska kapokissa ei elä pölypunkit, tarvitsee tuote pestä harvoin.



Tämä neiti sitten taas ostettiin joululahjaksi murulle. Tottakai muruakin oli muistettava jouluna. Hän on niin vahvasti ajatuksissa jo mukana elämässämme. Tämä on tällainen nukke, että jos on pieni nuhanenä niin neiti vaan mikroon ja lämmittämään kainaloon. Näitä tyttöystäviä voi etsiä www.huvinvuoksi.com sivuilta.
Villasukka

lauantai 5. helmikuuta 2011

Pientä pintaremonttia











Tässä tämän hetkinen remonttikohteemme. Suihku ja sauna. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Pienellä pintaremontilla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa. Kun ostimme tämän talon 2008, kaikki huoneet näyttivät yhtä rapistuneelta kuin nämäkin. Näimme sen mahdollisuutena emmekä uhkana. Tämä on kuitenkin terve ja hengittävä hirsitalo. Kyllähän niitä epäilijöitä tälle tielle on mahtunut, mutta me itse ja isämme uskoimme vahvasti tähän. Ollaan saatu tehtyä tästä kodista juuri sellainen kun ollaan haluttu. Näistä kuvista ei ole kuin suunta ylöspäin. Tervetuloa remonttiin mukaan. Tilannekatsausta on tulossa varmasti lisää.
Villasukka