keskiviikko 1. syyskuuta 2010

I keep bleeding love


kuuluu radiosta. Iltapalalla seuranani uusi ruokakirja. Herkullisia ohjeita puutarhan antimista. Kauniita kuvia. Mietin mitä niistä seuraavaksi kokeilisi. Lämmitetään puu-uunia ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Ihana lämpö.

Piparminttuteen makuiset hyvän yön toivotukset.
Villasukka

10 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen iltahetki. Meilläkin poltettiin takassa tulia tänään ensi kerran sen kunnostamisen jälkeen. Hyvää loppuviikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma kuvien kautta täällä blogissa, tänne on aina ihana tulla :)

  Pakko kertoa miehen kommentti, kun tuli olan yli katsomaan mitä lueskelen yksi ilta. Naureskeli villasukan koti-nimeä ja sitten luin sille tosta profiilista, että remppaatte -37 taloa, niin mies siihen, että no sen ikäisessä talossa joutuukin käyttämään villasukkia :D

  No joutuu kyllä meidänkin 60-luvun talossa yhtälailla..

  Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Seija: Elävää tulta on niin kaunis katsella. Olisimme halunneet meillekin takan, mutta se ei ollut mahdollista. Tulisijan kuitenkin halusimme, joten laitoimme puuhellan. Se on käytännöllinen ja lämmittää myös kotia samalla.
  Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle.

  Vilmaliina: Kaunis kiitos sanoistasi :)
  Kerro miehellesi terveisiä, että lattioiden kylmyyden lisäksi Villasukan jalat ovat hyvin kylmät muutenkin, että on siitäkin syystä käytettävä villasukkia. Keskikesällä en ole tarvinnut, mutta viimeisen parin viikon aikana on jo kova tarve ollut :) :)

  VastaaPoista
 4. Käy kurkkaamassa blogiini, olet tietämättäsi (ellei sinulla ole yliluonnollisia kykyjä) osallistunut arvontaan...
  Jos onni olisi ollut myötä, olisin tiennyt sen "lisukkeen" - villasukat! ;o)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Paula: Olin aivan pihalla tästä kommentistasi, mutta kävin lukemassa blogistasi. Nyt olen taas kartalla mistä puhuit :). Harmi harmi harmi ettei arpaonni suosinut. Ihana palkinto olisi kyllä ollut.

  VastaaPoista
 6. En ole kommentoinut hetkeen, mutta yhä käyn täällä säännöllisesti lukemassa. Tulen vain niin hyvälle mielelle lukiessani tekstejäsi. Tuo tuli puu-uunissa on erityisen kiva - minusta ainakin :)

  p.s. mä yhä mietin sitä ristipistoilua, mutta ideaa pitää hautoa,lisäksi toistaiseksi ei ole vielä ollut sopivan kokoista koloa kaivaa lankoja ja kankaita esiin. Lämpöistä syksyä :)

  VastaaPoista
 7. Anna: Kiitos kommentistasi. Kiva kuulla susta. Toivottavasti kaikki on hyvin sinulla ja koulu alkanut kivasti :)Juu ei sillä ristipistotyöllä kiire ole, sitten kun keksit jonkun ihanan. Mutta ideana sekin oli jo kiva mitä ehdotit, mutta ehkä nimeä tosissaan ei siihen kannata laittaa ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitos itsellesi. Kaikki on ihan hyvin, koulu alkoi ja toistaiseksi siitä ei ole koitunut mulle suuremmin työtä kun on noita avoimen yliopistonkin opintoja takana, mutta eiköhän se tästä vielä työläämmäksikin jossain vaiheessa käy. Sain myös tuntityöläisen paikan yhdestä tosi kivasta päiväkodista Jyväskylästä.

  p.s. aktivoidun lopulta itsekin taas blogittamaan, kai blogisi saa laittaa "luen näitä" listaan? ;)

  VastaaPoista
 9. Anna: Kiva kuulla, että siellä sujuu kaikki mukavasti. Jaana L ja Toni lähettää terveisiä täältä iltavuorosta. Tottakai saat lisätä minut siihen listaasi :). Mä en ole keneltäkään edes ymmärtänyt kysyä sellaista ,olen vaan lisännyt että luen niitä blogeja, toivottavasti se ei haittaa ketään :/

  VastaaPoista
 10. Jaana L:lle ja Tonille terkkui takas, vaan ei samoja :) Ja teille kaikille työniloa!

  VastaaPoista