keskiviikko 29. syyskuuta 2010

I love Italy

Häiden jälkeen tuntui jotenkin tyhjältä hetken aikaa. Niin mahtava kokemus takana jota piti sulatella. Tätähän oli odotettu pitkään ja hartaasti. Nopeasti kuitenkin mieli taas virkistyi ja niin lähdettiin kohti uusia seikkailuja. Käytiin vuoren päältä ihmettelemässä isoa Palermon kaupunkia. Yhtenä päivänä käytiin isolla porukalla rannallakin, jossa jo työmiehet keräsivät ihania vanhoja pukukoppeja talviteloille. Ranta silti kuhisi auringonpalvojia, olihan koko reissussa noin 30 astetta lämmintä koko ajan. Nautiskelua ja rentoutumista riitti.
Villasukka

7 kommenttia:

 1. Voi valtava miten kauniita matkakuvia! Kyllä menee kuule täälläkin kananlihalle, kun luin tuosta vihkimisestä... Varmasti oli ikimuistoinen reissu ja juhla.

  Kauniita kuvia kaikenkaikkiaan. Ei ollenkaan tuo helpotusta tähän jatkuvaan matkakuumeeseen :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin ja niistä matonkuteista. Olen pääasiassa itse revpinyt vanhoja vaatteita/lakanoita pitkisksi soiroiksi, tässä ko. matossa sain valmiita keriä anopilta. Mutta käsityöliikkeissä myydään myös trikookudetta, josta saa tasasempaa mattoa aikaseksi :)

  VastaaPoista
 3. Teija: Kiitos kauniista sanoistasi. Hyvä tietää mistä saa ostaa matonkudetta. Täytyypä alkaa miettiä minkä väristä mattoa sitä alkaisi tekemään.

  VastaaPoista
 4. Ei toi äsköinen viesti nyt varmaan loksahtanut kommenttilootaaan joten uusi yritys.
  Tää ei kyl oo mun blogi mut kerron sulle et meitä on onni potkaissut vihdosta viimein!!! Tiedät mitä takoitan.
  Voin privana laittaa enempi jos haluat.
  E

  VastaaPoista
 5. E: oi oi oi. Kirjoita ihmeessä aina tänne. On ihana jakaa asioita kanssasi. Kirjoita ihmeessä mulle privana: villasukka82@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Teillä on ollut ihana reissu!
  Italia on minunkin haaveissani, kuten myös Pariisi. Italia on kuulemma sellainen maa, jota vihaa tai rakastaa. Kirsi Pihan Medicien naapurissa -kirjassa sitä vastakohtaisuutta kuvataan hauskasti.

  VastaaPoista
 7. Annika: Juu meillä oli mahtava reissu. Meillä on tuo Kirsi Pihan kirja, mutta itse en ole sitä vielä lukenut. Minulle tuli Lissabonista, Portugalissa muutama vuosi sitten samanmoinen tunne, että joko sitä kaupunkia vihaa tai rakastaa. Rakkaushan siihen syttyi palavasti itselläni.

  VastaaPoista