keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Tervetuloa yläkertaan


Kuvat rappusten yläpäästä. Ensimmäisessä kuvassa lintu aiheinen koulutaulu kirpputorilta. Työkalulaatikko joka oli kirpputorilta ostettaessa osaksi ruskea osaksi punainen, maalasin siitä valkoisen. Nahkaiset kädensijat laatikossa ovat mielestäni ihanat, kokonaiset 8€ maksoin siitä. Mailegin puput istuvat vierekkäin laatikon päällä. Lyhty on Prismasta.
Toisessa kuvassa pentikin lampunjalka ja varjostin. Mailegin ihanainen pupu sielläkin. Ihana meren sininen/vihreä vanha pullo kirpputorilta.
Kolmannessa kuvassa koulutaulu kirpputorilta. Isältä saatu lamppu valaisee portaita.
Oloni on jo huomattavasti parempi. Jaksaa taas jo jotain tehdäkin. Ihaninta on kun ei särje enää päätä eikä kroppaa. Kurkku vielä on kipeä ja nuhanenä olen, mutta kuumaa juotavaa niin elämä voittaa.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Teet kyllä loistavia kirpparilöytöjä! Niillä nurkilla tuntuu olevan paljon paremmat valikoimat kuin täkäläisillä, tai sitten sinulla on oikeat taikasilmät!?

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä aivan ihana koti! Osaisipa tosiaan itsekin pitää silmänsä samalla tavalla auki, kun kirppareita kiertää...

  VastaaPoista
 3. Paula: Kiitos :) Mä taidan käydä sen verta paljon kirppareilla, et katse on jo kovin haukkamainen siellä liikkuessa ;)

  Anna: Kaunis kiitos sanoistasi :)

  VastaaPoista