tiistai 7. syyskuuta 2010

Sniif


Syksyn ensimmäinen flunssa iski. Pelkään, että poskiontelotulehdus taas löytää tiensä luokseni. Imen niitä itseeni normaalisti kuin sieni konsanaan. Toivottavasti se ei iske, koska Italiaan lähtö on jo lähellä, sunnuntaina lähdetään. Hammas särkyäkin on, huomiseksi sain varattua hammaslääkäri ajan. Pakko saada särky pois ettei sitten Italiassa olla suu kipeänä. Onpa tylsä postaus.
Jotain mukavaa välillä. Kirppis löydöistä syödään aamupalaa. Juomalasit 6kpl oli pakko ostaa, koska lapsuusmuistoistani muistin, että isoäidilläni olisi samanlaisia. Vaikka laseja on jo miljoona kaapeissa, niin silti tunne oli niin vahva, että ne oli saatava. Ja ihana arabian vanha lautanen puurolautasena. Peiton alla luetaan Anna Gavaldan Viiniä keittiössä.
Toivon, että pysytte terveinä.
Villasukka

8 kommenttia:

 1. Hei,
  Ensimmäistä kertaa osuin sattumalta blogiisi, mutta on ihan pakko kommentoida, kun näin kuvan Saana-lasista :) Meillä oli nuo lapsuudessani käyttölaseina kotona, sitten veljeni sai ne ja antoi aikoinaan minulle, kun muutin opiskelijakämppään. Ja minulla ne ovat vieläkin, tosin harventunut rivi...
  Kiva blogi ja kauniit kuvat. Kurkkaan varmasti toistekin.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Tännekin flunssa yrittelee varmaan kylään, mutta kovasti pistän hanttiin... Jospa ei pääsisikään vieraaksi :)

  Minulla odottaa myös yöpöydällä 'Viiniä keittiössä', sen pariin kunhan nykyinen kirja on luettu :)

  VastaaPoista
 3. Ahava: Tervetuloa ja kiitos kauniista sanoistasi :) Mukava kuulla mitä sarjaa ne ovat. Mielestäni ovat kovin viehättävät.

  Malla: Kiitos, sitä tarvitaan. Laita ihmeessä kovasti hanttiin tälle kurjuudelle, oma otteluni oli ilmeisen surkea kun löysi tiensä tänne. Sinun suosittelusta löysin kirpparilta tuon kirjoittajan kirjan ja heti tarttui matkaan :). En ole päässyt kunnolla siihen vielä käsiksi, kun hetki heräämisen jälkeen alkoi kova päänsärky ja lisäksi kaikki raajat särkevät joten on ollut vaan pakko nukkua eikä rasittaa päätä ja silmiä lukemisella. Mutta kunhan tästä särystä tokenen, niin lukeminen peiton alla jatkuu :)

  VastaaPoista
 4. Hei, Sinullapa on ihana blogi. Kauniita löytöjä. Tunnustuksiasi luekelin, minäkin olen syksyihminen ja ostin tänään vanhan Tiina-kirjan! Toivon pikaista paranemista ja mukavaa matkaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hei, ekaa kertaa täällä kurkistelemassa blogiisi. Ihania löytöjä. :)

  Oletko koskaan kokeillut nenähuuhtelukannua? Niitä saa apteekista. Olen itse saanut sillä häädetyksi orastavia poskiontelontulehduksia. Joditonta suolaa ja ruumiinlämpöistä vettä ja huuhtelemaan. Ei ole niin ällöä kuin ensin tuntuu, kun oppii tekniikan!

  VastaaPoista
 6. Hyvä mieli: Tervetuloa ja kiitos sanoistasi. Samanlaisia kirppiskävijöitä varmaan ollaan kanssasi. Toivottavasti Italiastakin löytyisi kirppareita :). Lissabonissa muutama vuosi sitten käydessämme löysimme valtavan kokoisen ulkoilmakirpparin. Mahdollisimman tyhjäksi vaan matkalaukut jotta löytyy tilaa tuomisille ;)

  Morso: Tervetuloa. Toivottavasti kurkistelet uudelleenkin :) Joo mulla on sarvikuono. Mut ei olla päästy sen kanssa ihan yhteisymmärrykseen, siis en ole kovin taitava vielä sen kanssa. Harjoittelu toivottavasti tekee mestarin :)

  VastaaPoista
 7. Voi, ennen matkaa alkaneet flunssat ovat kurjia. Pelkää, ettei pääsekään reissuun. Toivottavasti paranet pian! Nyt vaan sitä hunaja-valkosipuli-inkiväärijuomaa reilulla kädellä mukiin, eiköhän se sillä!

  VastaaPoista
 8. Annika: Juuri sitä pelkään, että miten jaksaa matkalla olla. Uusimpaan postaukseen jo kirjoitin kuinka paljon parempi on taas olla. Ja pah...Nyt on olo taas ihan yhtä kurja kuin eilenkin.

  VastaaPoista