perjantai 10. syyskuuta 2010

Pieni onnenmuru


Lääkäriltä keuhkoputkentulehdukseen ja poskiontelotulehdukseen lääkettä ja sairaslomaa sunnuntaihin asti. Toivottavasti olo alkaa nyt kohentua.

Tämän kertainen otsikko viittaa kauppareissuun. Joo.o sieltäkin onnenmuruja voi saada. Käytiin meinaan miehen kanssa kaupassa lääkärireissun päälle. No juu se ei kuulosta millekään, mutta vastaan käveli meidän oma sossumme. Hän heti ensimmäiseksi sanoi, että ei voi olla totta. He ovat toisen sossumme kanssa juuri keskustelleet meistä ja lukeneet papereitamme ja nyt me olemme siinä. Keskustelimme kuulumisemme ja muistutin, että sovimme tapaamisemme Italian reissun jälkeen. Hän vannotti meitä, että soittaisimme kun palaamme reissulta sopiaksemme tapaamisajan. Voi, että kun kuulosti ihanalta, että olemme heidän ajatuksissaan. Ja josko se tarkoittaisi jotain, että ovat jälleen avanneet paperimme. Ehkä se ei tarkoita mitään, mutta haluan pitää kiinni ajatuksesta edes pienen hetken, että sillä oli tarkoitus. Miehenikin puki ajatuksensa sanoiksi, että voisiko se tarkoittaa......että muruliinimme olisi pian täällä. Toivottavasti.

Kuvat ovat kirppikseltä joku aika sitten ostetusta lapsen peitosta. Ihanat kuvat ja värit siinä. Toivottavasti sen päällä loikoilisi pian meidän murumme.

Onnenmurusia teille kaikille viikonloppuun!
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Olen ihan varma, että sillä papreiden avaamisella ihan varmasti on tärkeä ja erityinen merkitys!! Olisiko laskettu aika käsillä? Olisivatko juuri saaneet tiedon bioäidin synnytyksen käynnistymisestä?
  Ihan tytisen jännityksestä, pitäisiköhän kaivaa tarot-kortit esiin... ;o)

  VastaaPoista
 2. Tyyne: Toivon todella, että asia on juuri niinkuin viestissäsi kirjoitat. Voi, että kuinka toivonkaan. Kaikki keinot on sallittua, mikä edistäisi pikkuisen tuloa, eikö vain ? ;)

  VastaaPoista
 3. Hei! Voimia parantumiseesi Villasukka. Kuulostipa ihanalta tuo toivon hippunen <3 Niistä saa aina voimaa jaksaa odottaa ja toivoa parasta.Minustakin tuntuu,että tuolla asialla on erityinen merkitys <3 Todella mukavalta ihmiseltä kuulostaa tuo teidän sos.tätinne :) Nauttikaa reissustanne, nukkukaa ja syökää hyvin nyt kun vielä saatte tehdä sen rauhassa ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan uskomattoman ihanan oloinen tuo teidän sossu! : )
  Samaa ei voi sanoa meidän sossusta: emme saa mitään tietoa, ei edes tiedon murusta siitä onko meitä koskaan mietitty kenenkään lapsen vanhemmiksi tai saammeko koskaan adoptiolasta : (

  Ihanaa odotus aikaa teille ja onneksi olkoon mukavasta sossusta! (Toivottavasti sellaisia tulisi lisää.)

  T. Toinen kotimaan adoptio-odottaja jo monen, monen vuoden ajalta

  VastaaPoista
 5. Toivon parasta <3 Viettäkää erityisen ihana loma Italiassa kahden, eikös se sossukin joskus ollut sanonut, että se on teidän viimeinen reissu kahdestaan :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos viestistäsi. Varmasti otamme kaiken irti reissusta, joka toivottavasti on myös se viimeinen :) Nyt varpaat, sormet, korvat ja silmät ristiin, että pikkuinen olisi jo matkalla kotiin :)

  Anonyymi, toinen kotimaan odottaja : On tosi kurja kuulla millainen sossu teillä on. Meillä on tosiaan käynyt todella hyvä tuuri sossumme kanssa. Kurjasta sossustanne huolimatta toivotan teille paljon jaksamista loppu odotukseenne :)

  Anna: Niinpä se meidän toinen sossumme sanoi. Sitä ollaan miehen kanssa tänään puhuneetkin, että viimeinen matka kahdestaan tulossa. Ihanaa.

  VastaaPoista