perjantai 22. lokakuuta 2010

Jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt...
Rakastan metsää. Onneksi vanhempani ovat opettaneet minut metsäläisen elämään jo pienestä pitäen. Kuuleman mukaan he ovat vieneet minut lastenvaunuineen päivineen jo vaippaikäisenä metsään mukanaan. Nautin sen äänestä ja äänettömyydestä, kauneudesta, arvokkuudesta, sen antamista antimista, rauhallisuudesta, tuulen laulusta. Syksyllä se antaa parastaan.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Aivan kuin minun sanojani :) Lapsuudenkotini on metsän vieressä, ja aina välillä nykyään kaupungissa asuessa tulee aivan kamala ikävä metsään. Onneksi täälläkin on metsät melko lähellä, pääsee hengittämään sitä raikasta metsäntuoksua.

  VastaaPoista
 2. Malla: :) Metsä on juuri sellainen paikka johon on vain aika ajoin pakko päästä. Pois täältä kaupungin melusta ja saasteen keskeltä.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia jälleen kerran, ei voi muuta sanoa! Syksy <3

  VastaaPoista
 4. Minäkin pääsin eilen metsään pitkästä aikaa ja oikein kunnolla. Oli kaunista, ihanaa, värikästä, rauhallista ja avaraa. Nyt on sielu jotenkin avarampi.

  VastaaPoista
 5. Samat ajatukset, metsä on mulle hyvin rakas paikka:))

  VastaaPoista
 6. Anna: Kiitos :)

  Kirjailijatar: Pitää niin paikkansa.

  Villasukka: Metsä on tärkeä paikka. Kunpa sen ymmärtäisivät vaan kaikki. Nekin jotka heittävät roskansa sinne ja muut metsien tuhoajat.

  VastaaPoista