perjantai 15. lokakuuta 2010

Pallerokerho


Yläkertaan noustessa seinät ovat huutaneet tyhjyyttään. Useita vuosia sitten kirpparilta löytyneet Pallerokerhon lehdet saivat uuden paikkansa talomme vanhoista ikkunan pokista. En tehnyt muuta kuin puhdistin liasta ikkunat, teetin oikean kokoiset paspikset ja kiinnitin ne pokiin. Tadaa, tilataide teos valmis :)
Lehdet ovat vuodelta 1943. Ihania kuvia lapsista ja yhdessä kannessa äiti ja lapsi. Ajatukseni on, että tulevaisuudessa laitan noihin tyhjiin ruutuihin oman murmelimme kuvia, mustavalkoisena. Silloinhan siinä olisi ajan havinaa, uutta ja vanhaa.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Taidat olla aika luova ihminen
  E

  VastaaPoista
 2. Moi Villasukka!
  Vielä yks juttu.Kuuntelin tässä radiota ja kuulin sen Jenni Vartiaisen kappaleen Missä muruseni on. Sai aivan uuden merkityksen. Oikeastaan tuli laulusta aikaisempi postauksesi mieleen ja tietty myös oma tilanteenikin vielä jokuin aika sitten.Itkeskelen liikuttuneena täällä nytkin kun jotenkin niin semmonen olo ton laulun kuuntelun jälkeen.
  E

  VastaaPoista
 3. E: Tykkään tosiaan tehdä käsilläni. Keksin uusia elämiä vanhoille tavaroille.
  Kävin kuuntelemassa Youtube:ta kappaleen. Kyyneleet toi silmiin. Mielettömät kauniit sanat. Miten voikaan olla, että juuri tänään tästä kirjoitit. Kuuntelin päivällä autossa novaa ja siellä luettiin juuri jonkun kuuntelijan lähettämä viesti, jossa hän sanoi, että tämä kappale saa hänet kyyneliin. Tulin juuri kotipihalle ja luulin, että se soitetaan heti sen perään. Juoksin sisälle ja laitoin radion päälle, jotta kuulisin sen. Eipäs sitten soittaneetkaan. Mutta nyt piti mennä heti kirjoituksesi luettuani se kuuntelemaan. Kaunis, ihana, surullinen ja voimaannuttava kappale.

  VastaaPoista
 4. Ihanat ikkunanpokat! (Tuolta 101 ikkunanpokaa -arvonnan kautta blogiisi eksyin ja taidanpa lisätä lukulistalle!! :-)
  Ja kyllä, täälläkin kyyneleet silmissä aina tuon kipaleen kanssa, näin keskusteluunne sotkeutuen...

  VastaaPoista
 5. Laura: Kiitos. Mukavaa, että eksyit tänne. Lämpimästi tervetuloa :) Joo tuo kappale on aivan uskomattoman kaunis ja liikuttava. Kaikki muu pysähtyy, kun tuo kappale tulee. Se on niin koskettava. Ne sanat merkitsevät niin paljon.

  VastaaPoista