maanantai 11. lokakuuta 2010

Mukavaa maanantaita


Ensimmäisenä kaunis kiitos viime postaukseen tulleista kommenteista. Ne ovat korvaamattomia sanoja, helpottavia. Te olette tulleet tärkeiksi lyhyessä ajassa. Kaikki kommenttinne olen tarkkaan lukenut ja mieleen painanut.
Tänään olimme katsomassa leffaa nimeltä Prinsessa. Oi kyllä kehoitan teitä menemään katsomaan sitä. Oli kyllä hyvä suomalainen elokuva.
Tässä niistä uusista olohuoneen verhoista kuvaa, joista lupasin. Äitini ne ompeli, yhdessä ne laitoimme paikoilleen. Ei uskoisi, että se olisi ollut niin vaikea homma. Mutta kun 1 verhon valmiiksi sai, niin ei niissä 2 verhossa sitten enää loppujen lopuksi kauaa mennyt. Tyytyväinen olen. Nyt on reunoillakin tilaa kun ovat vaan kappana ylhäällä. Kiitos äiti.
Nyt jatkamaan kaappien siivousta. Jos vaikka joku paikka olisi edes joskus siedettävässä kunnossa.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Moi!
  Minä myös olen käynyt katsomassa Prinessaelokuvan ja pidin siitä. Ihmisellä on monenlaisia tapoja selvitä raskaastakin elämästä ja Prinsessa oli löytänyt itselleen ominaiset tavan selvitä, mikä on arvokasta.
  Kiitos itsellesi ihanasta blogista.
  E

  VastaaPoista
 2. E: Olen aivan samaa mieltä kanssasi elokuvasta. Ja täytyy sanoa, että mahtavat rooli suoritukset oli näyttelijöillä. Elokuvassa ei tullut hetkeksikään tunnetta että loppuisi jo. Ja mielestäni näytettiin hyvin millaista mielenterveystyö on ollut vuosikymmeniä sitten.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja voimia liittyen tuohon edelliseen postaukseen. Asioilla on tapana järjestyä :)

  Minäkin haluaisin nähdä tuon elokuvan, mutta niinkuin aina, näen sen vuokraleffana vasta vuoden päästä...

  VastaaPoista
 4. Annika: Kiitos :) Itsekin käyn todella harvoin leffassa, nyt yllätin itsenikin menemällä sinne. Mutta tyytyväinen kyllä, että sain aikaiseksi lähteä.

  VastaaPoista