keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Keskiviikkoa
Pieniä otteita makuuhuoneesta.
Suomi-Italia iltaa vietimme viikonloppuna. Vieraamme toivoivat saavansa hernekeittoa. Teimme tottakai työtä käskettyä: hernekeittoa ja porkkana-appelssiini salaattia, etikka kurkkuja ja juomaksi punaviiniä. Jälkiruoaksi tein pannukakkua ja hilloina tottakai oman puun antimet: luumu- ja omenahilloa. Espresson kanssa kunnon suomalaisia ruskeita pipareita: töysäläisiä ne olla pitää. Saimme kutsun Roomaan. Koskakohan ehdimme vastavierailulle.
Nyt lähden laittamaan puuhellaan tulen ja ryhdyn teen laittoon.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Elämänne kuulostaa ihanalle juuri nyt
  E

  VastaaPoista
 2. Teillä on kaunista ja viihtyisää. Tuollainen ateria olisi kyllä kelvannut minullekin. Pitäisikin miettiä mitä tekee, kun tulee lauantaina ystäviä syömään.

  VastaaPoista
 3. E: Kiitos ihanainen :)

  Kirjailijatar: Kiitos ihanista sanoistasi :). Laitettiin hernekeittoon hirven jauhelihaa ja possun jauhelihaa. On ihanaa kun ystäviä tulee. Saa miettiä ja valmistaa kaikkia herkkuja. Hetken paniikki juuri ennen, että saako kaikki valmiiksi ja sitten kun astuvat ovesta sisään saa rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta.

  VastaaPoista
 4. Valtavan kaunista makuuhuuoneessa! Tuo taulu vangitsi katseen pitkäksi aikaa.

  Ja ihanan kuuloinen ilta!

  VastaaPoista
 5. Teija: Kiitos :) Kirpparilta löytyi tuo taulu. Se todella vangitsee katseen. Se on minun puolellani sänkyä, joka aamu herätessäni saan sitä katsoa.

  VastaaPoista