torstai 13. tammikuuta 2011

Kirppistelyä


Söpö pieni metalli purkki 1€. Näitähän ei koskaan voi olla liikaa.


Tätä ostosta mieheni ei vaan voinut ymmärtää. 2€ kuninkaallinen lautanen. Tämä oli kiinnitettynä metallisiin taulun pidikkeisiin, mutta tempaisin ne irti ja tätä nykyä se saa toimittaa tarjoilulautasen virkaa meillä. Aivan superliikkis omasta mielestäni. Ja miehethän ei tiettävästi ymmärrä hyvän päälle mitään ;).


Niin ja miehen oma löytö. Super ihana huvikumpu meininkiä oleva karkki lampunvarjostin. Ei kertaakaan käytetty. Alkuperäispussissaan, hintalappukin vielä kiinnitettynä 150 markkaa nyt sen sai 6€. Se on kyllä oikeasti kattovalaisimen kupu, mutta jollain tavalla aion saada sen taiottua jalkalamppuun sopivaksi. Tarvitsen jotain millä saan sen pysymään kiinni jalassa.

Parin viikon ajan meillä on ollut kirppispöytä omille romppeille paikallisella kirppiksellä. Matkakassaa yritetään saada kartututettua. Toivottavasti tulee kunnon tili. Ensimmäinen viikko oli ihan mukavanlainen. Tietysti pienen pieni haitta puoli tässä on, että muutamia juttuja jää aina haaviin näiltä kierroksilta. Niin ja mukavaa uusia lukijoitakin on taasen tullut. Lämpimästi tervetuloa tänne Villasukan kotiin.
Villasukka

8 kommenttia:

 1. Aivan herkku lamppu! Ohlson ja moni muukin vastaava myy sellaisia pöytä-/jalkalamppusysteemejä. Kun tietäs mikä se on oikealta nimeltään..

  VastaaPoista
 2. Kirppikset on mukavia paikkoja : )Toivottavasti matkakassa karttui odotetusti!

  Mihin päin keräätte matkakassaa?

  VastaaPoista
 3. tuo lautanen on kyllä ihan kauhea... ;o)

  anonyymi bloginseuraaja kotimaasta adoptoidun äiti, joka toivoo teille pian puhelua

  VastaaPoista
 4. Hehee... Meillä oli lapsuudenkodissa tuollainen lampunvarjostin. :D Varmaan sittemmin päätynyt kaatopaikalle. Vaikka miten yritän katsoa sitä uusin silmin, en pysty käsittämään, mitä siinä näet. :)

  VastaaPoista
 5. RuusuLiisa: Kiva. Kiitos. Täytyypi mennä sieltä etsimään jos kupuun saa jonkun kiinnikkeen.

  Anonyymi: Kerätään Lontoon reissua varten rahaa. Helmikuussa olis tarkoitus lähteä.

  Anonyymi: Siis mä nauran ihan vääränä täällä näitä mainioita kommentteja. Vähän erilaista pientä huumoria arjen keskelle. Toivottavasti tosiaan puhelu tulisi pian.

  Malla: Kiitos :) :) :). Karkki namupalanen valkoisen keskellä.

  Anonyymi: Ihana ihana kommentti. Ratkean naurusta. Tällaisia reaktioita odotin enemmänkin. Se on jollain asteella pelästyttävä, mutta liikuttavan ihana joka sopii saamaan just ton reaktion tähän tavallisen vaalean kodin keskelle. Saa vieraat ihmettelemään justiinsa tuota samaa, että mitä mä siinä näen. HIH HIH HIH :) :) :)

  VastaaPoista
 6. Matkat ovatkin hyvä ja inspiroiva syy hankkiutua kirppiksellä tavarasta eroon. Vaikka niinhän siinä aina käy, että tuleekin kannettua jotain kotiinkin päin.

  Pidän lampun mallista. Väri on melkoisen räväkkä, kun oranssi on itselle harvinainen väri. :) Onnea löydöistä!

  VastaaPoista
 7. Netta: Niin ja saa sitten matkoiltakin taas jotain tuotua kotiinkin päin :) Meillä tuota oranssia ei ole kyllä mielestäni muualla. En ainakaan tähän hätään keksi. Malli on kyllä ihana. Toivottavasti pidän siitä pitkään, ettei olisi vaan hetken hairahdus ;)

  VastaaPoista