lauantai 29. tammikuuta 2011

MakuusoppiTämä yläkerta valmistui viime vuoden maaliskuussa. Yläkerta on ennen ollut täysin avonainen, kylmä ja eristämätön ullakko. Tänne tehtiin siis massiivinen remontti. Ennen kuvia ei valitettavasti ole kun kuvat menivät vanhan tietokoneen mukana. Niitä ei saanut enää pelastettua. Ei voi syyttää kuin itseään ettei siirretty kuvia aikaisemmin muualle. Yläkerrassa on tätä nykyä 2 makuuhuonetta ja wc. Toisen makuuhuoneen olen jo näyttänytkin teille aikaisemmin. Lopputulos kaikenkaikkiaan on meidän mielestä onnistunut. Uusia huonekaluja meidän makuuhuoneessa ei ole kuin sänky. Kaikki muut on hankittu kirpputoreilta ja vanhan tavaran liikkeistä. Aihe tämän kertaiseen tekstiin tuli siitä, kun löysin eilen kirpputorilta tämän sievän yöpöydän/kaapin (toiseksi ylimmäinen kuva). Sille ei tarvinnut muuta tehdä kuin näyttää rättiä ja laittaa huopapalat alle. Maalikin on juuri ihanasti lähtenyt siitä. Tällaista olen etsinyt jo pitkään (niin siitä maaliskuusta kun yläkerta valmistui). Kohtuuhintaista ja vanhaa on ollut vaikea löytää. Alimmaisessa kuvassa on muuten se pieni kaappi jonka syksyllä maalasin pärekorin ohella turkoosiksi/vaaleansiniseksi. Se toimittaa pienen lääkekaapin virkaa. Verhot meillä on tehty äitini kirppikseltä löytämistä vanhoista pitsi lakanoista. Ne tiesin haluavani ikkunaan jo kauan ennenkuin yläkerta valmistui. Täysin valmis ei yläkertakaan silti vielä ole. Alimmassa kuvassa näkyy johto katossa. Se odottaa lamppua. Mutta mutta, en ole löytänyt sopivaa vielä. Kyllä sekin vielä vastaan tulee, ei pidetä turhaa kiirettä. Samoin väliovet puuttuvat kokonaan. Ne syystä, että haluamme vanhat ovet karmeineen. Nekään eivät ole vielä kävelleet vastaan. Hiljaa hyvää tulee eikö totta? :)
Mukavaa lauantain jatkoa.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Kodikkaalta näyttää! Lapsuudenkodissani on tuollaiset viistot katot ja en tiedä onko mitään rauhoittavampaa kuin nukahtaa sateen ropinaan viiston katon alla.

  Silmä tarttui heti tuohon yöpöytään, se on tosi kiva. Samoin ihailen tuota valkoista lipastoa. Onko sekin kirppislöytö?

  Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Näyttää oikein hyvälle! Tuo katto menee suunnilleen samanlailla kuin meillä.
  Ja todellakin, hiljaa hyvä tulee! ;)
  Meillä vaan junnataan edelleen paikallaan, yläkerran suhteen...alkaa oikein ottaa jo päähän koko remontti.
  Mutta ehkä se kevään kuluessa siitä etenee.

  VastaaPoista
 3. Ihana. Leppoisaa talvi viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Netta: Kiitos. Meilläkin tehtiin pari vuotta sitten peltikatto vanhan tiilikaton tilalle. Ihanasti ropisee :) Ja tuuli ulvoo. Valkoinen lipasto on myös kirpparilta. Sillekään ei tarvinnut tehdä mitään. Oli passeli justiinsa tuollaisenaan.

  Kesäkukka: Kiitos. Nyt kevään tulleen iskee taas piristysruiske, niin remontitkin tapahtuu kuin itsestään, eikö vaan ;)?

  Villasukka: Kiitos :)

  VastaaPoista