maanantai 3. tammikuuta 2011

Lentää kuin leppäkeihäs pihalle

Kiitos sinulle joulukuusi(Simeoniksi sinua tänä vuonna kutsuttiin), mutta nyt olet tullut tiesi päähän. Tänä vuonna olet varistellut neulasiasi ennennäkemätöntä vauhtia aivan kuin olisit ruttotautinen. Hermoni eivät enää riitä siivoamaan jälkiäsi koko ajan. Ensi vuonna toivottavasti sisaresi tai serkkusi pysyy kauemmin kuosissaan. Pikkusiskosi jää vielä verannalle. Hän on pysynyt kauniina koko ajan.

Nyt joulu saa suurimmaksi osaksi mennä matkalaukkuihin odottamaan taas ensi joulua. Arki alkaa. Huomenna aloitan työt sairasloman jälkeen. Katsotaan mihin käsi pystyy.
Villasukka

8 kommenttia:

 1. Kyllä nyt saakin joulu jo mennä! Mulla on ihana keväinen fiilis sisustusjutuissa! Kiva muuten tuo pikkukuusi!

  Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
 2. Ai ai Simeonia. Sen ruttotautinen pikkuserkku tai muu sukulainen taitaa asustella meillä. Verannalla oleva kuusi on soma.

  Tsemppiä arjen aloitukseen ja hyvää alkavaa vuotta tietenkin!

  VastaaPoista
 3. Työn iloa!
  Jouluiset matkalaukut kuulostaa kivalta! Meillä on paffilaatikoita ja ed. asukkaiden jättämä ruma lipasto, se pitäisi päällystää jollain jouluisella kankaalla (degoupage-tekniikalla) tai keksiä ihan jotain muuta tilalle. Matkalaukut? Hmmmmm....

  VastaaPoista
 4. Meillä lähti myös vintin kätköihin..hmm..melkein kaikki. Valotähti roikkukoot vielä hetken ikkunassa.

  Jaksamisia töihin! Ja ihanaa alkanutta tätä vuotta :)

  VastaaPoista
 5. Yleensä minä luovun kuusesta suosiolla, mutta tänä vuonna kuusi ei ole karissut lainkaan. Ihme juttu. Aion kuitenkin passittaa kuusen huomenna pois. Saan olohuoneen normaaliin arkielämään kiinni.
  Toivottavasti työteko sujuu!

  VastaaPoista
 6. Työniloa! : )
  Meillä on käynyt samalla lailla kuin Annikalla: kuusi ei varise ja siksi se saa vielä vallata olohuoneen nurkan.

  Tulehan kertomaan kun saat uusia kuulumisia alueesi adoptiorintamalta, onko tullut uusia adoptioita ja miltä teidän tilanne näyttää..

  Ex lapseton

  VastaaPoista
 7. Hei Villasukka! Kiitos samoin sinulle Oikein Hyvää ja Onnekasta Uutta Vuotta! Ja voimia sinulle työhön ja odotukseenne <3 Toivotaan että saisimme murusemme pian kotiin <3

  VastaaPoista
 8. Nonna: Kiitos. Ihana taas laittaa kotia kevät kuntoon.

  Netta: Kiitos. Ai Simeonin serkkupoika asuukin teillä. Kerro terveisiä. Oletteko jo luopuneet hänestä ;)?

  Paula: Kiitos. Ne vanhat matkalaukut (3kpl) on kirpparilta ostetut. Oikein söpöjä. Ovat makuuhuoneessamme päällekkäin odottamassa taas ensi joulua.

  RuusuLiisa: Kiitos. Mekin jätettiin vielä muutama joulu juttu, mutta ihanasti tyhjeni ja raikastui taas ilme kun sai joulun karistettua pois.

  Annika: Kiitos. Ei ollut kyllä meidän Simeonille sitten sukua kun ei varistellut ;). Meillä ei ole ikinä ollut ennen kuusta joka varistelisi näin paljon. Josko ensi jouluna olisi parempi tuuri.

  Ex-lapseton: Oikein paljon onnea pienestä nyytistä. Halauksia ja rutistuksia. IHANAA!!!! Aivan varmasti tulen heti tänne kertomaan jos uutta kuuluu adoptio rintamalta. Hiljaista ainakin meidän kohdalla. Toivottavasti kohta saisin kertoa onnea ja iloa täältä :)

  Anonyymi: Kiitos :). Voimia teillekin oikein roppakaupalla. Toivotaan, että tämä vuosi olisi teidän ja meidän vuotemme jolloin tämä pitkä odotus palkitaa. Halauksia <3

  VastaaPoista