lauantai 8. tammikuuta 2011

Talolyhdyt


Olen menettänyt sydämeni niille. Tätä suurinta olen himoinnut jo yli vuoden. Hinta on ollut liian kova mielestäni, että kauppaan ovat saaneet jäädä. Alennusmyynneistä löytyi tämä isoin lyhty puoleen hintaan. Siinä on katto saanut yhdeltä puolelta lommoja, mutta sen varmaan saanee korjattua. Ja kun se lommoinen sivu on poispäin niin sehän ei haittane menoa laisinkaan. Valot laitoin sinne sisälle luomaan tunnelmaa. Vähän kolhot nuo led lamput on, mutta kotoa ei muita löytynyt.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Hienoja talolyhtyjä! Minä myös tykkään tosi paljon talolyhdyistä :)

  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Hieno alelöytö! Minäkin tykkään noista!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis!
  Itsellänikin on muutama, koitan aina bongailla aleista lisää, mutta kun en halua mennä pahimpaan alkuryysikseen ja tuntuvat olevan kovin suosittuja, jään aina tyhjin käsin...

  VastaaPoista
 4. Tuuletar: Hei ja lämpimästi tervetuloa :) Talolyhdyissä on sitä jotain. Meillä on 3 talolyhty yläkerroksessa. Se on näiden 2 lyhdyn välikoko. Rauhallista sunnuntai iltaa :)

  Nonna: Juu tämä totta tosiaan oli mainio alelöytö. Mukavaa viikkoa sinullekin ulkona olevasta loskasta huolimatta. Loskakelit ovat kyllä niin tylsiä kelejä.

  VastaaPoista
 5. Paula: Kas olimme linjoilla samaan aikaan :) Juu niin lyhdyt tuntuvat olevan kovasti suosittuja edelleen. Niistä tulee kyllä kaunis valo kynttilöillä/valoilla. Sopivat kyllä sisustukseen kuin sisustukseen mielestäni :). Mukavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista