perjantai 28. tammikuuta 2011

Tiedätkö?

Onko kenelläkään tietoa kenen suunnittelemat ja minkä lasitehtaan tekemät nämä kynttilänjalat ovat? Sain ne anopilta kirppismyyntiin jo vuosi sitten. En päässyt itseni kanssa sopuun siitä pidänkö tästä väristä joten en halunnut niitä myydä poiskaan ennen päätöstä. Nyt noin vuoden jälkeen lopputulos on, että tykkäänkin oikein kovasti ja pelastin ne kirppistavaroiden joukosta. Ihanaa viikonloppua. Itselläni se on pitkästä aikaa vapaa ja aion ottaa sen rentoutumisen kantilta.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. En tiedä kenen, mutta oikein kivat "möhkylät" ovat. Minä olisin myös säilönyt.
  Katselepa netistä hakusanoilla kynttilänjalka ja vaikkapa suunnittelija Tamara Aladin... Voit löytää vaikka tekijän surffaillen...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jäin itse surffaamaan. katsopa Tamara Aladin "Rengas". Aika lähellä...

  VastaaPoista
 3. Ihanan kirpakat!
  Aladinia minäkin olisin veikannut. Mutsillani taitaa olla joku ton näköinen vaasi. Pirun painava. Laatutavaran sivuilla on kaksin kappalein ja se näyttäis olevan tuo nonnan mainitsema rengas sama kuin nuo sinun kirpakat. Mukavaa vloppua :)

  VastaaPoista
 4. Äidillä on samanlaiset, mutten olisi tiennyt, kenen suunnittelemat. Kauniithan ne ovat, onneksi et antanut pois.

  VastaaPoista
 5. Nonna: Kiitos kun etsit puolestani :) Kyllä se on juurikin se.

  RuusuLiisa: Kirpakka sopii just hyvin näille. Sitruuna mielessä kun näitä katsoo :)Ihanaa kun sinäkin näihin perhehdyit. Nämäkin painavat yllättävän paljon.

  Kirjailijatar: Onni todellakin etten vienyt niitä jo aikaisemmin pois. Aina kannattaa harkita. Piristävän väriset.

  VastaaPoista