torstai 6. tammikuuta 2011


Niinpä niin. Ehdin kokonaisen 1 päivän olemaan töissä ja sitten iski oksennustauti ja flunssa samaan aikaan. Töissä leviää vatsatauti kuin kulovalkea. Sen on sairastanut lähes kaikki työntekijät, osa jo kuulemma pariinkin otteeseen. Myös perheenjäsenet sen ovat kuulemma herkästi saaneet. Jännityksellä siis odotetaan koska miehelle iskee. Flunssan sain mieheltä. Miehen mukaan näytän haamulta, kuumetta edelleen. Vällyjen väliin kömmin takaisin. Kuvat otettu juuri ennenkuin Simeoni lensi pihalle. Mailegin tonttukalenteri sai vielä jäädä hetkeksi seinälle. Muuten on jo joulu matkalaukuissa.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Kiva tammikuun kuva!

  Kovasti toipumisia sinulle! Parantele itsesi kunnolla! Peukut pystyssä, että miehesi pysyisi terveenä! Eihän sitä koskaan tiedä...

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo tammikuun kalenterikuva. Onko sinulla joka kuukaudelta vai vaan tuo yksi?

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Nonna: Kiitos. On kyllä aika surkuhupaisaa tämä työskentelytahtini. Ei voi muuta sanoa,kuin huonoa onnea nyt on ollut riittämiin. Miehelle on tullut onneksi vain lieviä oireita, toistaiseksi.

  Netta: Viime kuussa laitoin jo kuvan joulukuusta tänne. Löysin kirpparilta taulun jossa on sisällä kaikkien kuukauksien kuvat. Ihana se kyllä on.

  VastaaPoista