sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi Vuosi, uudet kujeet?

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!

Vuonna 2010 tapahtunutta: Yläkerta saatiin remontoitua asuttavaan kuntoon (on ollut kylmä ullakko aikaisemmin, nyt siellä on 2 makuuhuonetta, wc ja ilmastoinnilla oma pieni huone), lämmintysjärjestelmän vaihtaminen pelletiksi, puutarhan laittoa, reissattiin Gdanskissa tammikuussa, Ahvenanmaalla ja saaristossa kesäkuussa, Italiassa syyskuussa, adoptio tuntui junnaavan vain paikoillaan (liian paljon lupauksia ja niihin pettymyksiä) ja paljon paljon muuta iloa ja surua mahtunut tähän vuoteen, pääosina kuitenkin vuosi on ollut hyvä. Vuodeksi 2011 toivon, että perheemme lukumäärä kasvaisi sillä kauan kaivatulla murusella. Helmikuussa häämöttää Lontoon reissu. Tulossa on myös alakerran suihkun ja saunan kokonaisvaltainen remontti. Piha odottaa myös multasormia ja puuaidan rakentamista. Paljon muutakin isompaa ja pienempää asiaa mahtuu tähän vuoteen jota on muuten jäljellä vielä 363 päivää. Toivottavasti kuljette matkalla mukana.
Villasukka

Muokkausten muokkaus. Nyt kun E kirjoitti kirjaisintyylistä ymmärsin vasta ongelman ytimen. Koneeseeni vaihdettiin eilen explorerin tilalle Mozilla. Se on muokannut tätä blogin muotoakin jollain tavalla. Kirjoitukseni todella oli enemmän kuin huvittavaa. Eihän siitä saanut mitään tolkkua. Nyt fontit on vaihdettu ja pitäisi näkyä kaikille. Anteeksi kovasti. Ei ollut tarkoitus kirjoittaa siansaksaa teille.

8 kommenttia:

 1. Siis mitä kujeita? Olet opetellut ilmeisesti uuden kielen?!?

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Nonna: Nyt muoks muoks.Toivottavasti on nyt jo suomen kieltä otsikkokin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa tunnelmaa kuvissa!

  Onnea ja iloa tälle vuodelle! Toivon kovasti suuren toiveenne täyttymistä.

  VastaaPoista
 5. Aika arvoituksellinen kirjasintyyli valittuna mutta sain kuiten käännettyä paremmin itselleni ymmärrettäväksi. Joo Minä ainakin aion kanssasi olla koko vuoden mikäli vaan meinaa blogia ylläpitää.
  Minun vuoteeni on myös mahtunut paljon ja olenhan niistä sinulle kertonutkin.
  Kiitos sinulle tästä vuodesta ja tästä blogista.
  E

  VastaaPoista
 6. Malla: Kiitos <3

  E: No nyt vasta kun sinä kirjoitit tästä, että kirjaisintyyli on erikoinen ymmärsin mennä katsomaan explorerista,että mikä on ongelmana. Ja täytyy sanoa, että huvittavaa tekstiä oli. Luulin, että Nonna tarkoitti tuota otsikkoa joka oli alkuun eri tavalla kirjoitettu. Tähän koneelle vaihdettiin eilen mozilla joten se on ilmeisesti vaikuttanut tähän blogin kirjoittamiseenkin. Itse näin kirjoituksen ihan oikein, mutta explorerilla ei. Mutta vaihdoin fonttia niin nyt pitäisi näkyä kaikilla. Anteeksi.
  Kiitos E kun kuljet rinnallani. Ja ehdottomasti jatkan blogin pitämistä. Teille on tapahtunut ihania asioita tänä vuonna, merkityksellinen vuosi teidän perheessä. Halauksia <3

  VastaaPoista
 7. Toivon toiveenne täyttymistä tänä vuonna!

  VastaaPoista
 8. Vilmaliina: Kiitos ihanainen <3. Toivon, että saisitte neuvonnat pian loppuun ja paperit eteenpäin.

  VastaaPoista