torstai 7. huhtikuuta 2011

Hulluttelua


Kyllä se niin hullua touhua on ja lukeudun niihin muihin hulluihin jotka siellä käyvät. Loisto löytöjä tein, mutta paras on ehdottomasti tämä kauan himoitsemani Aarikan Ruustinna kynttilän jalka.
Villasukka

7 kommenttia:

 1. Mä en uskaltaudu lähellekään hulluttelua, repsahdan kuitenkin :)

  Kivoja hankintoja sulla!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Ruustinna kyllä on. Ai että ne päivät taas!

  VastaaPoista
 3. Ei ollenkaan hulluttelua, kun noin kivoja löytöjä teit! :) No ei, on se itse asiassa aika hulluttelua, kävin itsekin eilen...

  VastaaPoista
 4. Teija: Liikaa tulee niitä repsahduksia kyllä siellä tehtyä. Luulee, että muka tarvitsevansa vielä tuon, tuon ja vielä tuonkin. Parempi on ettei paikalle mene ollenkaan ;)

  Kodinhenki: Kauan olen tuota Ruustinnaa himoinnut. Nyt vihdoin raaskisin sellaisen ostaa.

  Nonna: Juu taas ne päivät oli. :/

  Netta: Toivottavasti pysyit hulluttelussa ruodussa edes jossain määrin ;)

  VastaaPoista
 5. Mistä löytyi nuo hillot?! Sveitsissä ollessani ostettiin täsmälleen samanlaisissa purkeissa hilloa ja katsoin, että noissa sinunkin purnukoissa oli tekstit ranskaksi eli tulevat ilmeisesti kauempaa... Etenkin tuon "hillosarjan" viikunahilloa jos löytäs, niin oi että oisin onnellinen ;)

  P.S. En ole sua enkä blogiasi unohtanut, mutta viimeinen muutama viikko on ollut KIIRE...

  VastaaPoista
 6. Anna: Niin siis tuo hulluttelu, oli siis Hullut Päivät Stockmannilla. Sieltä ostin myös hillot. Tehtiin muuten itse jouluksi viikunahilloa, hyvää tuli :) En ole ajatellutkaan, että olisit unohtanut mut. Itsekään en ole vielä vastannut sun viimeiseen sähköpostiisi, anteeksi :/

  VastaaPoista