maanantai 4. huhtikuuta 2011

Huuva


Rakkauden talon Paula pyyteli kuvia huuvasta. Tässä niitä nyt olisi. Kuvat ovat suoraan perus arjen keskeltä, ei mitään siistejä nurkkia ;). Tavaraa pöydän pinnat täynnä.  Takaisin siihen huuvaan: suunnittelun on tehnyt Villasukka, toteutuksen peltiseppä. Ideoita ja vinkkejä malliin katsoin sisustuslehdistä. Tärkeintä oli, että huuvaan tulisi mahtua Pentikin maustepurnukat joten sopivan levyinen taso oli siihen saatava. Huuva on todella leveä syystä, että sen alla ovat sekä induktioliesi että puuhella. Alle on asennettu liesituulettimen koneisto. Maalaamossa se sitten lopuksi maalattiin saman väriseksi kuin keittiö kaappien ovetkin ovat. Mukavaa alkanutta viikkoa.

Villasukka

2 kommenttia:

  1. Kiitos lisäkuvista! Ihana huuva!! Jostain vastaavanlaisesta minäkin haaveilin, mutta sitten (helppoussyistä) päädyin tylsään ja tavalliseen - tosin normaalia leveämpään, että edes vähän saisin samaa fiilistä. Purkkirivistö on tosi kiva!

    PS. Vinkkinä kupparointiin: jos et ehtinyt käydä hierojalla, kannattaa koko keho kuivaharjata (tai suihkussa märkäharjata) perusteellisesti ennen käsittelyä, jotta pintaverenkierto kiihtyy -tulos on silloin parempi.

    VastaaPoista
  2. Paula: Unohdin täysin vastata viestiisi. Tykkään kyllä tästä huuvan mallista kovasti. Sitä sai mitä tilasi ;).

    VastaaPoista