maanantai 18. huhtikuuta 2011

Vihertää jo


Ohrat ja herneenversot kasvavat kohisten. Pikku hiljaa myös alkavat jo heräillä miehen idättämät basilika, kesäkurpitsa, rucola, vihersipuli, vuonankaali, rosmariini ja laventelikin. Ne sijaitsevat paraatipaikalla (auringin suhteen) verannalla. 
Osaako joku auttaa tai selittää miksi en pysty kirjautumaan muiden blogeihin lukijaksi. Ennen se on onnistunut ongelmitta. Nyt parin viikkoon en ole onnistunut siinä. Mitä tehdä?
Uusia lukijoitakin on tullut. Lämpimästi tervetuloa :).
Villasukka

5 kommenttia:

 1. ihania viherryksiä! meilläkin pari pientä basilikaa kurkistelee. koristekurpitsat lykkäsin multaan liian aikaisin, ja samoin tomaatit, jotka jo puskevat nuppuja! kasveilla on muuten älyttömän kauniita nimiä. lukemisongelmaan en osaa neuvoa. minä alan lukijaksi aina blogspotin "hallintapaneelin" kautta (www.blogger.com/home) ja se ainakin toimii moitteetta. :) toivottavasti saat ropleeman kuntoon!

  VastaaPoista
 2. Tämä kevään viherrys on sitten ihanaa! Juuri söin herneenversoja aamiaisleivän päällä. nam!

  Mulla olis vielä edessä tuo taimien kylvö!

  VastaaPoista
 3. No harmi tuo kirjautumisongelma. Olikohan siinä joku raja, 200 blogia? kun voi lukea samanaikaisesti. Jos johtuu siitä?

  Ihanasti siellä vihertää jo :) Herneenversoja oon yleensä laitellut, nyt en oo saanut aikaiseksi. Pitäisköhän?

  VastaaPoista
 4. Kaupan (kalliiseen) salaattiin kyllästyy niin helposti! Herneenversoja ollaan täälläkin popsittu. Eilen kävin siemenkaupoilla, kohta pääsen yrttipenkkiin käsiksi :)
  Hyvää pääsiäistä sinne teille!

  VastaaPoista
 5. Heikku: Totta puhut, että kasveilla on upeita nimiä. Kyllä tuo blogien lukemis ongelma varmasti kuntoon saadaan.

  Nonna: Herneenversot on kyllä niin NAMNAMNAM!

  Teija: En kyllä jaksa millään uskoa, että luen vielä 200 blogia. Kannattaa ilman muuta laittaa herneenversoja kasvamaan. Ne on niin helppoja kasvattaa.

  Annika: Salaatti on kyllä niin älyttömän kallista kaupassa. Vielä kun miettii kuinka vähän siinä pussillisessa on. Mukavia istuttamis hetkiä sinulle. Rentouttavaa pääsiäistä myös teille :)

  VastaaPoista