lauantai 2. huhtikuuta 2011

Lauantaina


Mies on töissä. Niinkuin joka lauantai. Tänään olen saanut luettua Linda Olsson:in kirjoittaman kirjan Laulaisin sinulle lempeitä lauluja. Kaunis, koskettava,herkkä, viisas, hetkittäin surullinenkin. Joskus löytyy sellainen kirja jonka haluan lukea jonain päivänä uudelleen. Tämä on juuri sellainen. Suosittelen. 
Ruoaksi tein couscousta broilersuikaleiden, kesäkurpitsan ja tomaatin kera. Chiliä lisäsin tulisuutta tuomaan. 
Kauppaan vielä pitäisi mennä. Huomenna tulossa ruokavieras. Ruoaksi mies on suunnitellut tekevänsä avokado-rapusalaattia, suppilovahvero risottoa, broilerin filettä jonka päälle on kiedottu vuohenjuustoa ja parmankinkkua. Kahvin kanssa saamme tiramisua. 
Mukavaa viikonlopun jatkoa.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Voiko enää paremmalle kuulostaa,Siis niin herkulliselle.
  Mukavaa viikonloppua ja nauttikaa ruuasta ja seurasta.
  E

  VastaaPoista
 2. Törkeen ihanan kuuloinen menu teillä tiedossa! Me syötiin tänään vain hernaria, kun kukaan ei jaksanut mennä kauppaan.

  Tuo kirja on niin hyvä. Luin sen muistaakseni vuosi/pari sitten ja tykkäsin hirmuisesti. Aivan ihanan hellä, lempeä ja viisas kirja.

  VastaaPoista
 3. Hyvä kirja, tykkäsin. Ja samoin ajatukain lykkäsin hyllyyn - "tämän luen vielä uudestaan!".
  Ihana menu, nyt tuli nälkä...

  VastaaPoista
 4. Kiitos suosituksesta, lisään kirjan "to do"-listalle. Nam, mikä menu!

  VastaaPoista
 5. E: Mukavaa oli yömyöhään asti. Maailmanparannusta kera 2 miestä ja minä.

  Kirjailijatar, Paula ja Kultsin kämppä: Mieheni todella tykkää ruoanlaitosta. Hän nauttii vapaapäivinään häärätä keittiössä ruokaa laittaen monta tuntia putkeen. Uusia reseptejä kokeillen ja keksien. Kirja kyllä oli ihan mielettömän hyvä.

  VastaaPoista