torstai 21. huhtikuuta 2011

PääsiäinenNamuset ostettiin virpojia varten viime sunnuntaiksi. Tänä vuonna meillä kävi tasan 1 virpoja ennenkuin lähdimme iltapäivällä kyläreissulle. Ihana pikku tipunen meille virpoi ja antoi hienon vitsan. Harmi kun tämä perinne tuntuu hiipuvan pienemmäksi koko ajan. 
Pääsiäinen menee tänäkin vuonna meillä niin, että mieheni on suurimmaksi osaksi töissä. Ehdimme me myös silti nauttia perheestämme, ystävistämme ja hyvästä ruoasta. Koti ja puutarha puuhastelua touhutaan varmasti myös.
Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Teille taisi käydä samalla lailla kuin meillä: herkkuja jäi enemmän itselle kuin mitä meni trulleille... Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Meillä ei käynyt yhtään virpojaa, joten jouduimme lapsen kanssa syömään kaikki kaksikymmentä suklaamunaa...no, ne oli aika pieniä, mutta silti.

  Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Mie olen vähän kahta mieltä noista virpojista. Naapuruston lapset ja tutut tervetuloa!, mutta "kerjäläisiä"kin käy, jotka muulloin eivät moikkaile tms. mutta palkan toivossa tulevat heiluttelemaan oksaa, johon kiinnitetty yksi sulka.
  Meillekin onneksi tänä vuonna jäi herkkuja itsellekin :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Meillä kävi vähän ohraisesti trullien kanssa...
  Tämä oli 6. pääsiäinen Rakkauden talossa, aiempina olen hankkinut kahmalokaupalla noitumispalkkaa, mutte KETÄÄN ei käynyt ovella!
  Tänä vuonna jätin namusten oston väliin - ja ovella ramppasi useampikin noita!
  Leppoisaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 5. Netta: Nyt on nautittu vuoden tarve suklaamunia :)

  Kirjailijatar : :) :) :)

  Peppi: Samaa mieltä noista virpojista. Monenmoisia on nähty kyllä.

  Teija: Sitä samaa :)

  Paula: Useasti sitä käy juuri tuolla tavalla. Toivottavasti kaapistasi löytyi jotain annettavaa.

  VastaaPoista