torstai 28. huhtikuuta 2011

Kevät päiviä
Leppoisiin kevät päiviin on kuulunut rakkaita ystäviä, ihana vaippapeppu, aurinkoinen ilma, uudet hiukset, äidin kanssa tehty shoppailureissu sekä pihan suunnittelua/mietintää/pohdintaa. Hikeäkin olen valuttanut pesemällä ikkunoita. Nyt jo pestynä 25 kpl 37stä (ristikkoikkunat) tämä vielä kerrottuna 4 pinnalla. Huomenna ajattelin viettää päivän häissä. Koko päivä reissu olisi odotettavissa. Williamin ja Katen häät. Toivottavasti olisi yhtä ihanat, romanttiset ja rakkaudentäyteiset kuin Victorian ja Danielinkin melkein vuosi sitten. Harmittaa etten helmikuussa ostanut häämukia Lontoosta kun siellä oltiin. Victorian ja Danielin kuppi tottakai kaapista löytyy :). Toisaalta onhan meillä se häälautanen Williamin vanhemmista jonka tovi sitten kirpparilta ostin. Se saanee toimittaa tätä virkaa.
Häähumua teille toivotellen
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Vaippapepun äiti ihastelee taas kerran kuvia!!! Ja on myös innoissaan mukana häähumussa.

  VastaaPoista
 2. No mitäs mieltä olet häähumusta?!?

  Oi, ikkunanpesuprojekti on hyvässä vauhdissa. Sulla kyllä tuota pestävää on ihan riittävästi... Huoh, pitäisi oma, pienimuotoisempi projekti saattaa loppuun.

  VastaaPoista
 3. Vaippapepun äiti: Oli ihana nähdä ja saada jutella taas oikein ajan kanssa :)

  Netta: Tykkäsin kovasti häähumusta. Yläkerran ikkunat odottavat edelleen pesijäänsä. Toivottavasti saat omasi pian kiiltämään :)

  VastaaPoista