tiistai 5. huhtikuuta 2011Meillä tuli autotallin katon päältä lumet ja jäät humisten alas. Komposti sentään jäi onneksi pystyyn vaikka vähän vinoon menikin. Kuvassa vain yksi osa lumesta. 
Kävin tänään kuppauksessa ensimmäistä kertaa elämässäni. Paulan suosituksella varasin itsellenikin ajan. Migreeni kohtauksia on tullut sen verran taajaan, että ajattelin josko apua saisin siihen.  Kuppaaja sanoi, että hartian ja niskan seutu olivat ennen kuppausta kuin tiiliskivet. Sen uskon, koska huomaan että käteni loukkaamisen jälkeen olen koko ajan varonut tekemisiäni ja jännittänyt näin ollen koko ajan hartioita ja käsiäni  yleensäkin.Uskomatonta kuinka hyvä olo siitä tuli. Pää kääntyy nyt kuin vieteri. Toinen yllättävä asia oli, että pohkeet olivat ihan samanlaiset tiilet. Itse en ollut kyllä asiaa edes huomannut. Vaan eipä ole enää. Asiakaskunta nuorenee kuulemma koko ajan. Ennen sen on ajateltu olevan vaan mummojen hommaa, siteeratakseni kuppaajaa. Nyt sitten pitää juoda paljon. Meinaan jano on aivan järjetön, tuntuu ettei mikään määrä nyt piisaa. Joten summa summarum suosittelen lämpimästi. Eikä se ollut kivuliasta.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Wau, olisikin kiva kokeilla kuppausta! Miehelleni ostin joskus lahjakortin ja hän tykkäsi...

  VastaaPoista
 2. Magea tuo lumiseinämä!!
  Kiva, että kuppaus oli positiivinen kokemus!! En tajunnutkaan, että siitä voisi olla apua migreeniinkin, pitääpä suositella muutamalle muullekin... ;o)
  Minuakin janotti ihan tolkuttomasti kuppauksen jälkeen, ja epäilen kehon puhdistuvan kuppauksen jälkeen useamman päivän myös virtsan kautta!! Ihan mahtava olo on vieläkin, otan kyllä jokakeväiseksi ohjelmanumeroksi!!

  VastaaPoista
 3. Nonna: Kannattaa ihmeessä kokeilla. :)

  Paula: Eilen särki ihan mielettömästi pää koko päivän. Tajusin, että vaikka olen juonut todella PALJON niin en ollut sittenkään juonut tarpeeksi vielä. Juominen jatkukoon. Yritän käydä 2 kertaa vuodessa tulevaisuudessa, niin hyvä kokemus se oli.

  VastaaPoista